Nummelan Autopiste Oy: Peräsimentie 9, 03100 Nummela        Puh. 09 222 3908          ma-pe 8-17

Autohuolto A. Huhtanen Oy: Raasakankuja 7, 03400 Vihti          Puh. 040 776 3978          ma-pe 8-17

Nummelan Autopiste Oy | Autohuolto A. Huhtanen Oy

Korjauta tuulilasi Nummelan tai Vihdin korjaamollamme

Saat työmme tuloksena parempaa ajonäkyvyyttä ja turvallisuutta

Bosch Car Service -korjaamot Nummelan Autopiste Oy ja Autohuolto A. Huhtanen Oy ovat tuulilasien erikoisliikkeitä Vihdissä ja Nummelassa. Tuulilasit korjataan ja vaihdetaan meillä kyseiseen työhön koulutettujen ammattilaisten toimesta. Käytössämme on laaja valikoima korkealaatuisia autolaseja tunnetuilta merkeiltä ja kestävän lopputuloksen takaavat, uusimmat työtavat. Tarjoamme laadukasta palvelua kaikille automerkeille vuosien kokemuksella. 

Palveluihimme kuuluvat

  • Kiveniskemän korjaukset
  • Tuulilasien vaihdot

Tee tuulilasin vaihto ajoissa

Tuulilasi voi samentua esimerkiksi hiekan, kiveniskemien tai pyyhkijänsulkien hankauksen vuoksi. Suomen tieolot kuluttavat myös lasien pintaa, mikä lisää muun muassa valojen häikäisyä pimeässä ja auringon hajataittoa päivällä.

Huono lasi kannattaa vaihtaa viivyttelemättä uuteen, jolloin saat paremman ajonäkyvyyden. Samalla liikenneturvallisuus kohenee eikä auton katsastuksen läpimenokaan jää tuulilasista kiinni.

Ota yhteyttä tai tule käymään! Autokorjaamoissamme Nummelassa ja Vihdissä tuulilasin vaihto sujuu muitta mutkitta. Tarjoamme myös monipuoliset rengasliikkeen palvelut. Hyödynnä monipuolinen palvelutarjontamme.