Nummelan Autopiste Oy: Peräsimentie 9, 03100 Nummela        Puh. 09 222 3908          ma-pe 8-17

Autohuolto A. Huhtanen Oy: Raasakankuja 7, 03400 Vihti          Puh. 040 776 3978          ma-pe 8-17

Nummelan Autopiste Oy | Autohuolto A. Huhtanen Oy

Autohuolto Nummelassa ja Vihdissä

Bosch Car Service -monimerkkikorjaamot hoitavat autosi huollot

Nummelan Autopiste Oy ja Autohuolto A. Huhtanen Oy tarjoavat monipuolista ja luotettavaa autohuoltoa Nummelassa sekä Vihdissä. Huollamme ja korjaamme ammattitaidolla kaikki automerkit ja -mallit. Etusivulta löytyvän huoltolaskurin avulla voit laskea valmiiksi autosi huoltohinnan kummassakin toimipaikassamme ja varata huoltoajan mielesi mukaan.

Kurvaa korjaamollemme, kun autosi kaipaa huoltoa – meiltä saat aina sujuvaa palvelua. Tarjoamme myös rengasliikkeen palvelut ja tuulilasityöt.

Nummelan Autopisteestä Nissanin huollot ja korjaukset

Erikoisosaamistamme ovat Nissan-autohuollot, joten meiltä saat vahvaa merkkiosaamista laadukkailla osilla. Kokeneilla ja koulutetuilla mekaanikoillamme on viimeisimmät tiedot kaikista Nissan-autoista, minkä ansiosta pystymme tarjoamaan autollesi ensiluokkaisen toimintakyvyn ja turvallisuuden.

Autoliiton ja Bosch Car Servicen kumppani

Toimimme yhteistyössä Autoliiton kanssa ja kuulumme koko maan kattavaan Bosch Car Service -korjaamoketjuun. Yhdessä luotettavien yhteistyökumppanien kanssa voimme tarjota asiakkaillemme entistäkin kattavammat palvelut.

Katso toimipaikkojemme yhteystiedot ja ota yhteyttä tai tule suoraan käymään, kun etsit pätevää autohuoltoa Nummelassa tai autohuoltoa Vihdissä. Lämpimästi tervetuloa palveltavaksi!

Autohuollon palvelut

  • Monimerkkikorjaamo
  • Erikoisalana Nissan-huollot
  • Ilmastointihuollot
  • Jakohihnanvaihdot
  • Akuntestaus
  • Sijaisauto

Tuulilasin vaihdot ja kiveniskemien korjaus

Rengasliikkeen palvelut

autoliitto

Tiepalvelu 24 h
Soita 050 2988